tiistai 14. tammikuuta 2020

Raskas vuosikymmen 17.1

2010-luku on nyt takanapäin ja on aika toivottaa tervetulleeksi uusi vuosikymmen! Kuitenkin ennen 20-luvun todellista hyväksymistä, tule vaihtamaan 2010-luvun suosikkihittisi ja -muistosi raskaan musiikin tahdissa. Ja koska uutta vuotta on kulunut jo peräti pari viikkoa, on jo korkein aika rikkoa tehdyt uudenvuodenlupaukset. Tule siis TOAS Velinterassien kerhohuoneelle klo 18 alkaen! Tarjolla on pientä purtavaa, mutta muista OPM.

Myös uudet naamat ovat tuttuun tapaan erittäin tervetulleita tutustumaan toimintaan - uusi vuosihan on erinomainen hetki lähteä mukaan toimintaan tai vain tulla hengailemaan hyvän musiikin ja seuran tahdissa.

Muista lisätä yhteiseen soittolistaan omat suosikkisi 10-luvulta ja varmista parhaan mahdollisen musiikin soiminen illassa! Lista on vapaa:
https://open.spotify.com/playlist/4eGIDj7vnU0w3zF29u4gQ0?si=HxIZQf7vSCeHdXk4DVkrLw

***

The 2010s are behind us and it's time to welcome a new decade. Before truly welcoming the twenties, however, please come share your favourite songs and memories from the 2010s to the tune of heavy music. And since we already have two weeks of the new year behind us, it's high time to break those new year's resolutions. So come to Toas Velinterassit at six PM!
Small snacks provided, but remember to BYOB.

If you're new to TYRMÄYS, new year is a perfect time to come and check out the best metal club of Tampere University!

So add your favourites from the 2010s to our shared playlist and come enjoy them in the best possible company!
https://open.spotify.com/playlist/4eGIDj7vnU0w3zF29u4gQ0?si=HxIZQf7vSCeHdXk4DVkrLw