tiistai 26. lokakuuta 2021

Synti-ilta vol 3

 

Synti-ilta on kohta taas täällä, suurempana ja syntisempänä kuin koskaan!
Saavu siis Tiistaina 16.11. domusklubin syntien saliin kun Tyrmäys järjestää syntitrilogian huipentuman! Paikalle sopii saapua klo 18 alkaen ja myöhemminkin illasta.

Tapahtumassa käymme läpi syntiset sointumme ja tunnustamme harhaoppisuutemme. Eli käytännössä siis tuomme julki ja kuuntelemme guilty pleasure -kappaleita, joita siis kuuntelemme, mutta (ehkä syystäkin) hieman häpeämme kuunnella.
Mieti siis etukäteen "noloja" kappaleita joita kuuntelet ja uskallat tuoda julki. Tyylilajilla ei ole rajoituksia, mutta syntisempi on siistimpää! Yritämme järjestää mahdollisuuden musiikkivideoiden katseluun, joten kokeile jos saisit syntisi tärykalvojen lisäksi poltettua myös osallistujien verkkokalvoihin.
Tapahtumaan voi kuitenkin osallistua vaikka kuuntelisikin vain "oikeaa" musiikkia tai ei halua osallistua syntien julki tuomiseen.
Paheksunnan ohella luvassa on taas rentoa hengailua ja rupattelua. Pientä naposteltavaa löytyy myös. Jos koet että synnillä on tapana janottaa, niin muista varautua ottamalla omat juotavasi mukaan.

Uudet kasvot ovat myös erittäin tervetulleita tuomaan julki syntejään tai vain paheksumaan muiden syntejä!

Muistathan koronaturvallisuuden, eli paikan päälle vain täysin terveenä. Tyrmäys tarjoaa osallistujille mahdollisuuden käsidesinfiointiin.
Tapahtumissamme on nollatoleranssi kaikelle häirinnälle.
Mikäli havaitset tapahtumissamme häirintää, voit tulla kertomaan siitä kelle tahansa hallituslaiselle, tai voit laittaa viestiä myös Telegramissa: @simanainen
Häirinnästä voi ilmoittaa myös jälkikäteen häirintäyhdyshenkilöille sähköpostitse jnorrena92@hotmail.com tai emilia.vehmas@gmail.com
Tyrmäyksen pelisäännöt: https://tyrmays.blogspot.com/p/tyrmayksen-pelisaannot.html