maanantai 6. maaliskuuta 2023

Tyrmäjäiset IV 7.4.-8.4.

 In English below:


Morjesta Nääs!

Nyt on taas sen aika kun akateemisen hevikansan kevät huipentuu Tyrmäjäisiin! Luvassa on taas menoa ja meihemiä hevisitsien ja keikkaillan muodossa. Nää on nääs semmoset kekkerit että ei kannata missata tai joutuu nuolemaan näppejään seuraavaan kevääseen asti!

Luvassa on siis kaksi päivää heviä menoa. Perjantaina sitsataan raskaamman kaavan kautta hevisitseillä, ja lauantaina mennään Maanalaiseen kattomaan varmasti energistä keikkameininkiä!

Voit ilmoittautua erikseen myös vain perjantain tai lauantain menoihin!

PERJANTAI 7.4.

Sitsaamista hervannassa Bommarin syvyyksissä klo 18 alkaen. Luvassa on sitsiklassikoita ja raskaan musiikin hittejä ja takuulla raskasta menoa! Yhteislähtö majoitukselta klo 17 kohti hervantaa.

LAUANTAI 8.4.

Kovia keikkoja keskustassa! Maanalaisessa tykittelystä vastaa Divine Apocalypse, Human Target ja Nervebreak. Keikoilla meno tulee olemaan todella energistä ja hiki virtaa ainakin viime vuoden menon perusteella.

DIVINE APOCALYPSE

Tammikuussa debyytti-ep:nsä julkaissut Divine Apocalypse saapuu Kurikasta aiheuttamaan tuhoa ja hävitystä melodisen death metallinsa voimin. Yhtyeen musiikissa yhdistyy ideoita metalcoren sekä melodödiksen maailmasta, sanoitusten käsitellessä monenlaisia aiheita ilmastonmuutoksesta muinaiseen Egyptiin.

https://youtu.be/e3sfFm54hSQ

HUMAN TARGET

Tampereelta ponnistava ja riffeillään rankaiseva Human Target toi mukanaan esikois-EP:llä repivää ja raakaa old school death metallia. Rumpalin vaihtumisen jälkeen vauhti ei hiipunut, vaan luvassa on lisää tykitystä uuden materiaalin luonnissa ja kovien keikkojen muodossa.

https://youtu.be/qtPyQ2YeIzs

NERVEBREAK

Nervebreak on groovaavaa thrash metallia soittava espoolainen yhtye, joka ei taatusti jätä kuulijaa kylmäksi. Sähäkkiä riffejä, millintarkkaa rummutusta sekä selkärankaa riipiviä vokaaleja sisältävä esikois EP ”Desperate Measures” todistaa, että tämä kokoonpano tarjoaa sinulle musiikillisen turpasaunan.

https://linktr.ee/nervebreak



MAJOITUS

Majoittuville tarjotaan yöpaikka, mutta tyynyn, lakanat, makuupussin tai peiton tarvitsee itse tuoda. Majoitus on varattu ulkopaikkakuntalaisille!

Majoituspaikkana toimii Kalevassa sijaitseva Domus-klubi, jonne rautatieasemalta on matkaa kohtuulliset 2 kilometriä. Kyseessä on siis kerhohuone, jossa on myös majoitusmahdollisuus. Paikan päältä löytyy kaksinumeroinen määrä patjoja, suihku- ja wc-tilat, jääkaappi, mikro, astiasto ja muita mukavuuksia. Klubilla on myös kaksi erillistä huonetta, joista toisesta tehdään tarvittaessa naisten nukkumatila.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmaista, että pystyt tarvittaessa ottamaan mukaan oman makuualustan. Mikäli majoittumassa on enemmän ihmisiä kuin tilasta löytyy patjoja, voi tämän vaihtoehdon valiten varmistaa yösijansa. Kaikille pyritään kuitenkin ensisijaisesti saamaan makuualustaa pehmeämpi nukkumispaikka - järjestäjä tekee kaikkensa tämän eteen. Mikäli patjoja ei riitä jokaiselle niitä tarvitseville, ne jaetaan osallistujille ilmoittautumisjärjestyksessä.



HINTA

Yhteishintana sitseille ja keikkaillalle on vain 23 euroa. Lippuja on mahdollista ostaa myös erikseen, jolloin sitsit maksavat 15 euroa, ja keikkailta 8 euroa. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.



ILMOITTAUTUMINEN

Taas mennään? No miksipäs ei! Siispä tässä vielä ilmoittautumislinkki, klikkaile äkkiä niin et missaa kevään kovimpia Tyrmäjäisiä! Paikkoja on rajattu määrä. Ilmoittautumisaika päättyy 24.3.2022 klo 23:59 tai kun liput loppuvat.

https://forms.gle/MHuHa52hUKmgRLy59



//////

In English:


Hello Nääs!


Are you ready for the heaviest and most metal student event of the spring? Well we hope so, because Tyrmäjäiset is coming for the fourth time on 7.–8. of April. Friday evening 7.4. we will celebrate in Hervanta with the heavy metal sitsis (table party with singing) deep in the depths of Bommari, and Saturday 8.4. has a gig night in Maanalainen bar in city centrum, that is guaranteed to be energetic and intense.

Sitsis start at 18:00. Human Target, Divine Apocalypse and Nervebreak are the bands causing mayhem and chaos on saturday evening!

You can sign up seperately for Friday or Saturday events or both!



Accommoditations

For out of town guests, we have reserved Domusklubi clubroom at kaleva to spend the nights in. There is mattresses there but the rest of the sleeping stuff you have to bring yourself! There is shower, toilet, fridge and a microwave and tableware there. There is two rooms that can be made seperate rooms for men and women to sleep in. Sign up at the registration form if you need the accommoditation!



Price

Friday sitsis will cost you 15 euros and saturday gigs 8 euros. Together they will cost 23 euros. Payment will be at the sign up form!



Sign Up

Here we go again? Hell yes! Here is the sign up for Tyrmäjäiset IV:

https://forms.gle/MHuHa52hUKmgRLy59

There are limited amount of tickets, sign up ends at 24.3.2022 klo 23:59 or when sold out. Contact us if you need more information regarding the event: tyrmays.ry@gmail.com